Elektrik, dağıtılabilirlik açısından en kolay enerji aktarım aracıdır. Ve bu aktarımı sağlayan yapılar ihtiyaca göre tasarlanıp üretilmiştir. Kablolar; elektrik iletiminin güvenli ve sağlıklı bir şekilde yapılmasını sağlayan vazgeçilmez ürünlerdir. Ve biz en iyisini üretmekteyiz. Çiğli OSB Yanmaz Kablo Kılıfları Kablolar temelde; izole edilmiş katmanlardan oluşan; enerjinin en uygun biçimde dağıtılması amacıyla tasarlanmış; günümüzde yangınların önüne büyük oranda geçmiş; başarılı bir endüstridir. Ve biz bu katmanların yapısını en iyi kalite ile üretmekteyiz. Eğer kablo kılıfı arıyorsanız, doğru adrestesiniz. Biz bu endüstriye yön veren; rakip firmalara ilham veren ve müşterilerimizin en iyi kablo kılıflarından yararlanmasını sağlayan; en iyi hizmeti hak ettiğinizi bilen bir firmayız.

Yanmaz Kablo Kılıfı

Kablolarımız zırhlıdır. İç, orta ve PVC, kauçuk katmanlarından oluşan kılıflarımız ile; en yüksek elektrik akımları için dahi telaşlanmanıza gerek kalmadan; işinizi en yüksek can güvenliği garantisi ile görecek; hizmet almaktan pişman olmayacağınız bir firma ile karşınızdayız. Çiğli OSB Yanmaz Kablo Kılıfları Kablo kılıflarımız birinci kalitedir. Çürümez, yırtılmaz. Elektrik kaçağı yapmaz, akımı doğru bir şekilde iletir. Akım ne kadar şiddetli olursa olsun, asla kaçak yapmaz. Kablo telini koruyan zırhlarımız ekstra dirençli materyallerden üretilmiş özel ürünlerden oluşmaktadır. Kablo telleriniz için sunacağımız kılıflar; %100 müşteri memnuniyeti garantisi adı altında kablonuz için tam koruma sağlar.

İç kılıf, sık sık çoklu kablolarda kullanılır. Çoklu güç taşıyıcılarında korunan iletkenler için birleştirici olarak görev alır ve zırh görevi görür. Kablonun bu olayı en çok PVC, kauçuk vb. bileşenlerden oluşur. İç kılıf; bir duvar ile korunur. Çiğli OSB Yanmaz Kablo Kılıfları Kablolarda koruma sık sık akım ileten yolda topraklama duvarı sağlamak ve kablo güvenliği odaklı kullanılan bir yoldur. İletkende olası bir hata söz konusu olduğu zaman, arıza; iletkeni koruyan kablolara bakıldığı zaman kolayca kendini gösterir. Ekstra mekanik koruyucu ve kabloya dayanıklılık sağlar. Hem fiyat hem de kalite bakımından kablo kılıfı arayışı içinde iseniz; doğru adrestesiniz. Hemen bizi arayın ve vakit kaybetmeden kablo kılıfı kalitesinin farkına varın!

İletişime geçmek için tıklayınız.

Soru Sor?
Call Now Button